• Specialist van machinesvoor het onderhoud van park & tuinLandbouwmachines specialist

Cofabel is een dochteronderneming van groep Aveve

Landbouwmachines specialist, wij voeren in, verdelen, verhuren en herstellen machines voor het onderhoud van tuinen, parken, publieke ruimtes, sport- en golfterreinen.

Meer over Aveve

News

Fagadis –>Cofabel

Met trots melden wij u dat vanaf 1 juli 2017 de Fagadis activiteiten in België onder één naam en één imago zullen samengebracht worden, COFABEL. Het logo geeft weer wat we er in willen zien:  Het wiel van een tractor, een tandwiel, een golfbal in het midden of een maaimes.

Lees het vervolg '

X350R « Best Buy Ride-on mowers » door « BBC Gardener’s World Magazine » .

De maaier X350R van John Deer heeft de prijs ontvangen van “Best Buy Ride-on mowers”door het “BBC Gardener’s World Magazine”. In een vergelijkingstest van 14 tractoren in februari 2017,  de testers hebben elke machine geëvalueerd op 20. Zij vergeleken het gemak, comfort, behandeling en snijkwaliteit en algemene prestaties. De John…

Lees het vervolg '

Fagadis voegt het onkruidbestrijdingsysteem Foamstream (van Weedingtech) toe aan zijn gamma professionele oplossingen voor de openbare ruimte.

Het foamsteam systeem op basis van schuim en stoom is het meest toonaangevende systeem om onkruid te verdelgen zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen.  Het systeem maakt gebruik van twee technologiën, enerzijds gebruikt het stoom injectie, anderzijds schuim. Enkele sterke punten van Foamstream als meest efficiënte oplossing binnen het…

Lees het vervolg '