Onze merken

Wat ook de grootte van uw tuin of uw domein is, een agent uit ons netwerk kan u begeleiden om de beste producten met het meeste comfort voor het onderhoud van uw groene zone te vinden.

 

 • Kramer

  Kramer-Werke GmbH is a medium-sized manufacturing company that places high value on its own research and development. Compact wheel loaders, tele wheel loaders and tele handlers are sold under the brand name Kramer in the construction industry, agriculture, horticulture and landscaping, municipalities, rental parks and recycling companies. All products of the Kramer brand are characterised by advanced technology and the highest quality.

 • Foamstream

  Het foamsteam systeem op basis van schuim en stoom is het meest toonaangevende systeem om onkruid te verdelgen zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen.  Het systeem maakt gebruik van twee technologiën, enerzijds gebruikt het stoom injectie, anderzijds schuim.

 • Green Works

  Green Works : elektrisch en doeltreffend !

  • Geluidsarm
  • Weinig trillingen, ideaal om langere tijd mee te werken
   Bijzonder krachtig door weldoordacht gebruik van toptechnologie
    Door de unieke 80V toepassing (met dubbele aarding voor de veiligheid! Uniek in dit product!) laadt de batterij sneller op dan ze ontlaadt.
   Bij gebruik van een 4 Ah batterij tot 2,5 uur werktijd bij volle belasting
   Continue uitbreiding van het gamma batterijen en laders
   Geen transport van brandstof
 • Roberine

  The mowing company since 1951

   

 • John Deere

  Heeft u materiaal nodig dat sterk, comfortabel en betrouwbaar is ? Vertrouw dan op John Deere!

  Het objectief is simpel : Uw lokale John Deere is een grondig opgeleide professional die onze producten door en door kent. Van advies voorafgaande aan de verkoop tot onderhoud en reparaties, hij is altijd beschikbaar om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw John Deere producten kunt genieten. U kan de producten van John Deere een heel jaar gebruiken. U kan in de herfst de bladeren ruimen en in de winter de sneeuw ruimen.

  Naar het materiaal specifiek voor de Golf.

 • 123