Onze merken

 • John Deere

  Landbouw

  Sinds onze oprichting in 1837, heeft John Deere producten en diensten geleverd om hen die met het land zijn verbonden, te ondersteunen

  Voor mensen die land cultiveren en ervan oogsten. Voor mensen die land omvormen en verrijken. Voor mensen die op land bouwen. John Deere is toegewijd aan uw succes. Vanwege ons verleden, onze passie en ons doel om u te helpen winstgevender en productiever te worden, heeft John Deere een unieke positie om de leverancier bij uitstek te worden van uw uitrusting.

  Materiaal voor park, tuin, sport en golf terrein

  Het objectief is simpel : Uw lokale John Deere dealer is een grondig opgeleide professional die onze producten door en door kent. Van advies voorafgaande aan de verkoop tot onderhoud en reparaties, hij is altijd beschikbaar om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw John Deere producten kunt genieten. U kan de producten van John Deere een heel jaar gebruiken. U kan in de herfst de bladeren ruimen en in de winter de sneeuw ruimen.

  Naar het materiaal specifiek voor de Golf.

 • Kramer

  Kramer-Werke GmbH is a medium-sized manufacturing company that places high value on its own research and development. Compact wheel loaders, tele wheel loaders and tele handlers are sold under the brand name Kramer in the construction industry, agriculture, horticulture and landscaping, municipalities, rental parks and recycling companies. All products of the Kramer brand are characterised by advanced technology and the highest quality.

 • Foamstream

  Het foamsteam systeem op basis van schuim en stoom is het meest toonaangevende systeem om onkruid te verdelgen zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen.  Het systeem maakt gebruik van twee technologiën, enerzijds gebruikt het stoom injectie, anderzijds schuim.

 • Green Works

  Green Works : elektrisch en doeltreffend !

  • Geluidsarm
  • Weinig trillingen, ideaal om langere tijd mee te werken
   Bijzonder krachtig door weldoordacht gebruik van toptechnologie
    Door de unieke 80V toepassing (met dubbele aarding voor de veiligheid! Uniek in dit product!) laadt de batterij sneller op dan ze ontlaadt.
   Bij gebruik van een 4 Ah batterij tot 2,5 uur werktijd bij volle belasting
   Continue uitbreiding van het gamma batterijen en laders
   Geen transport van brandstof
 • GKB Machines

  Sinds 1985 is GKB Machines als divisie actief met de ontwikkeling van innovatieve onderhoudsmachines voor sportvelden.

  Bij GKB Machines staat duurzaamheid hoog in het vaandel, als familiebedrijf streven we naar een duurzame onderneming met toekomstperspectief. Dat dit geen loze woorden zijn, blijkt uit het feit dat we onze machines energieneutraal produceren.