Onze merken

 • John Deere

  Landbouw

  Sinds onze oprichting in 1837, heeft John Deere producten en diensten geleverd om hen die met het land zijn verbonden, te ondersteunen

  Voor mensen die land cultiveren en ervan oogsten. Voor mensen die land omvormen en verrijken. Voor mensen die op land bouwen. John Deere is toegewijd aan uw succes. Vanwege ons verleden, onze passie en ons doel om u te helpen winstgevender en productiever te worden, heeft John Deere een unieke positie om de leverancier bij uitstek te worden van uw uitrusting.

  Materiaal voor park, tuin, sport en golf terrein

  Het objectief is simpel : Uw lokale John Deere dealer is een grondig opgeleide professional die onze producten door en door kent. Van advies voorafgaande aan de verkoop tot onderhoud en reparaties, hij is altijd beschikbaar om ervoor te zorgen dat u optimaal van uw John Deere producten kunt genieten. U kan de producten van John Deere een heel jaar gebruiken. U kan in de herfst de bladeren ruimen en in de winter de sneeuw ruimen.

  Naar het materiaal specifiek voor de Golf.

 • Kramer

  Kramer-Werke GmbH maakt deel uit van de Duitse Wacker Neuson Group en hecht veel waarde hecht aan eigen onderzoek en ontwikkeling. Compacte wielladers, tele-wielladers en verreikers worden onder de merknaam Kramer verkocht in de bouw, land- en tuinbouw en landschapsarchitectuur, gemeenten, verhuurbedrijven en recyclingbedrijven. Alle producten van het merk Kramer kenmerken zich door geavanceerde technologie en de hoogste kwaliteit en dit reeds meer dan 25 jaar.

 • Green Works

  Green Works : elektrisch en doeltreffend !

  • Geluidsarm
  • Weinig trillingen, ideaal om langere tijd mee te werken
   Bijzonder krachtig door weldoordacht gebruik van toptechnologie
    Door de unieke 80V toepassing (met dubbele aarding voor de veiligheid! Uniek in dit product!) laadt de batterij sneller op dan ze ontlaadt.
   Bij gebruik van een 4 Ah batterij tot 2,5 uur werktijd bij volle belasting
   Continue uitbreiding van het gamma batterijen en laders
   Geen transport van brandstof
 • GKB Machines

  Sinds 1985 is GKB Machines als divisie actief met de ontwikkeling van innovatieve onderhoudsmachines voor sportvelden.

  Bij GKB Machines staat duurzaamheid hoog in het vaandel, als familiebedrijf streven we naar een duurzame onderneming met toekomstperspectief. Dat dit geen loze woorden zijn, blijkt uit het feit dat we onze machines energieneutraal produceren.

 • Wessex

  Wessex maakt machines van superieure kwaliteit voor de professionele markt en dit sedert 1962.
  De Wessex machines besparen tijd, verhogen de efficiëntie en verlagen de kosten voor de eindgebruiker.